//Official Store//

KURV
0 kr.

Armbåndstype

Armbånds typen er i høj grad med til at definere om du er til det mere rå og afslappede look (faldskærmsline dyneema) Måske er du til begge dele afhængigt af dit humør og lejligheden hvor du bærer smykket. Så kan du evt. købe en ekstra kædetype til dit smykke, for hos Jan Jørgensen kan du skifte kæder let og enkelt lige når du vil. Du finder ekstra kæder under tilbehør.

Faldskærmsline

(Den er både rå og så alligevel feminin. Denne line er smuk, smidig og uendelig stærk, og giver med sin sorte silkeagtige overflade et kontrastfuldt modspil til dit halssmykke. -Egenskaber: Den holder sin sorte farve, og er meget let og behagelig at bære, hertil kan du med et snuptag regulere længden på kæden så smykket sidder rigtigt på din arm. Vi anbefaler bestemt denne line hvis du søger det rå udtryk. Den holder til alt og du kan roligt bade med den på.

Dyneema

Denne grå kunststof line er verdens stærkeste tråd, den har en næsten uendelig styrke og fremtræder på den ene side næsten stålagtig og alligevel er den blød og let . -Egenskaber: Den er en reel vævet tråd og vil derfor slides og ændre udseende når den bruges, den vil blive lysere og meget mere blød i takt med den bruges, men dens styrke vil være uændret, og du kan roligt bære den i bad og til alt arbejde. Den er elsket af mange mænd fordi den er helt umulig at slide op, og man behøver aldrig at tage den af.

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.