//Official Store//

KURV
0 kr.

Armbånds længde

Armbånds længderne er afpasset de enkelte armbånd, således at armbåndet bæres og vises smukkest muligt. Vi bruger betegnelserne x-small-small-medium-large-xlarge hvor du blot skal vælge mellem disse for at få en kædelængde der passer smukt til dit armbånd. Bemærk at betegnelsen 2 x Længde betyder at linen går 2 gange igennem dit armbånd, således at når der står medium 40 cm. betyder det at målet om din arm er 20 cm. fordi linen går 2 gange rundt om din arm.

 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.