//Official Store//

KURV
0 kr.

Køb lokalt - Find forhandler

Vigtig information til dig, så du ikke går forgæves.
Vores forhandlere er opdelt efter hvor stor del af vores smykkesortiment de repræsenterer i butikken lige nu. Hvis du vil være sikker på at forhandleren har smykket på lager, kan du med fordel ringe til forhandlerne nærmest dig og spørge om de aktuelt har varen i butikken.
 
 Bredt sortiment.  Godt sortiment.  Smalt sortiment.


Postnummer: eller vælg region:  
 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.