//Official Store//

KURV
0 kr.

United Classic alliancesmykkerne.

Allianceserien her har et formfuldt og markant design, den er anderledes end de fleste andre serier fordi diamanterne er sat i en skrå og firkantet fatningstype, et design der ikke ses mage til. Serien skille sig ud fra mange andre ved både at være kraftig, spænstig og dog "rund" i sit udtryk.


United Classic ringene.

Byg og viderebyg på ringene, få ekstra diamanter i med tiden. Ringene fås i to bredder, helt præcist i 4,0 mm hvor der kan sidde en 0,05 ct. diamant eller en 5,0 mm med 0,10 ct. diamant.

Diamanterne fås i to kvaliteter - TW.VVS, som er den flotteste af diamanterne, eller den lidt lavere kvalitet W-TC/SI.


Her er vist fem ringe, de tre med 0,05 ct. diamant, henholdsvis 1 stk. , 3 stk. og 5 stk. brillanter, i matteret hvidguld, i hamret guld med hvidguldsfatninger og i blank hvidguld overalt. 

Og så er der vist to ringe i 5,0 mm, en hamret guld med 1 0,10 ct. diamant i hvidguldsfatning, og en matteret hvidguldsring med 3 diamanter ialt 0,30 ct.

 

United Classic ring i hvidguld.


Som du kan se er der noget unikt ved formen på denne ring, den har en firkantet facon, som vi kalder "quatro". Næsten alle ringe fra Jan Jørgensens kollektioner kan vi lave i denne form, for vi ved fra mange års erfaring at det er en facon der glæder de fleste mennesker. 

Fordelen ved denne quatro form er at ringen er meget behagelig og at den bliver siddende på fingeren lige der hvor du har sat den. Her matteret hvidguld med tre diamanter i blanke fatninger.

Mange runde ringe vil have en tendens til at dreje, og især hvis toppen på ringen er tungere end siderne, som når der sidder en brillant øverst i en fatning, så vll tyngdeloven gøre sit til at ringen "vælter" til en af siderne - helt naturligt, men irriterende.  
 


 
United Classic ring i guld.

Du kan starte med 1 sten, som vist i denne quatroformede hamrede guldring med hvidguldsfatning og brillant på 0,05 ct.

Ringen er elegant og harmonisk som den er, men du kan også få sat flere diamanter i så den får et andet udtryk og sender tankerne hen til de minder der har gjort at ringen er isat flere sten.

Valget af overflade og diamantkvalitet er dit - du har mange muligheder, 2 bredder, 2 diamantkvaliteter og 2 stenstørrelser alt efter bredden på ring.

 

United Classic ørecreoler.

Her et sæt øresmykker i særklasse, vist i hvidguld med tre diamanter. Du kan jo starte med bare én diamant og så senere fylde creolen ud.

Denne ørepynt fås også i to bredder med enten 0,05 ct. eller 0,10 ct. diamanter, og i en af de to diamantkvaliteter.


Et par massive og lækre øresmykker til de kræsne, der holder af god kvalitet og smukt design.

United Classic halssmykker.

Alliancehalssmykker på kautjukkæde (gummiart), det lille smykke med 1 diamant, i hamret guld med hvidguldsfatning rundt om brillanten, eller den længere version, hvor der er 3 diamanter i blankt hvidguld.

Du kan vælge mellem vores to diamantkvaliteter, TW.VVS som er den flotteste diamant for pengene, eller den lidt lavere diamantkvalitet W-TC/SI som er den største for pengene.

 

United Classic halssmykke.

På kautjukkæden ses her et smykke med en særlig elegance, den bredeste model 5,0 mm med 3 stk. 010, ct. diamanter, i alt 0,30 ct. og på kæden sidder hviguldseffekt der giver en ekstra dimension til smykket.

Der er valgfrie overflader og guldfarver og to diamant-kvaliteter, den største til prisen (W-TC/SI) eller den flotteste til prisen (TW.VVS).

Start med størrelse der passer dig

Her ser du to halssmykker i den smalleste version, 4 mm, med diamanter i størrelsen 0,05 ct. Ønsk dig det lille smykke med kun den ene diamant og du kan så senere får sat flere diamanter i smykket, så det får et andet udtryk.

Begge vedhæng/halssmykker er i blankt hvidguld overalt, men du kan også vælge guld eller en blanding af guld og hvidguld, eller matterede eller hamrede overflader.

Serien er en anderledes og nytænkende version af alliancesmykker, vi håber du kan lide den - i hvert fald er det godt dansk håndværk der kan holde i generationer.


 

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.