//Official Store//

KURV
0 kr.

  

H.M. Dronning Margrethe & andre Unikadesigns.

Jan Jørgensen blev bedt om at lave smykker til H.M. Dronning Margrethe, både til hendes 70 års fødselsdag i 2010, og igen til hendes 40 års regentjubilæum i 2012. Det blev til to helt forskellige smykkedesigns, begge med nogle interessante muligheder i deres anvendelse, og de blev mødt med begejstring, fortalte giveren, der personligt overrrakte smykkerne begge gange.

 


 
H.M. 2012, den magiske hat.

Et 40 års regentjubilæum skulle markeres på en overbevisende måde syntes Jan Jørgensen, da han for 2. gang blev bedt om at fremstille et smykke til Danmarks Dronning Margrethe.

Selve smykket er en hatte broche i sølv, med guldbånd og ædestene, og det særlige er at det er en "magisk lås" der holder smykket på plads.Se hele design opgaven i galleriet her... 

H.M. 2010, 70 års gaven.

I 2010 blev Danmarks Dronning Margrethe 70 år. Jan Jørgensen lavede i den anledning et multismykke som bestod af en stor hamret guldkugle med monogram i hvidguld, og diamanter samt to diamantbesatte hvidguldskugler. Kan bæres om hals, arm, eller på tørklæde. 


Se hele design opgaven i galleriet her...  


 

Unika designs.

Mange virksomheder og enkeltpersoner har gennem årerne bedt Jan Jørgensen tegne og fremstille særlige smykker til dem.

Der har været interessante udfordringer med bl.a unikke ædelsten fra Afrika der skulle fremstilles i Skandinavisk stil. 


Se et udpluk af unikadesigns i galleriet her... 


 
 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.